Rubriky
Zahraniční akce

EF Londýn: 12. den

Ráno jsem chtěl posnídat zbytek cereálií se zbytkem mléka, ale když jsem si dal do pusy první lžičku, chutnalo to dost divně (a smrdělo ještě hůř), tak jsem to raději nejedl a jel přímo do školy.

To je hezké, ne? 😅

Dneska to bylo takové spíše volnější. První dvouhodinovka seriózní výuka, ve druhé ale už jen drobnosti a nakonec angličtinářské hry – jednu moji (učitelka byla nadšená 😎) a pak kvíz z lekce na Kahootu, online platformě na soupeření týmů v kvízech.

Obědvám burger. Stále to není ono (stále smažený řízek, salát a kečup v bulce s dírou uprostřed), ale bylo to, myslím si, i horší…

Po cestě ze školy se zastavuji v Tescu, kde jsem si koupil skvělý mošt a skvělé jahodové smoothie… 😊

Od 14:00 do 15:20 máme ještě online přednášku na téma Pubs are everywhere (Hospody jsou všude). Obrázek mluví za vše… 😀

Na chvíli si lehnu, protože mě bolí hlava, a poté jedeme spolu do Chinatownu, místní čínské komunity.

Je ale překvapivě malý – jen pár uliček plných restaurací a obchodů. Téměř před každým stavením pak stojí nějaká čínská dáma a láká nás dovnitř, že dnes mají na vše 10 % slevu atp.

Chtěli jsme se tu i najíst, ale všechno tu je HODNĚ drahé (průměrná cena za jídlo asi £20, a k tomu si ještě většina restaurací připisuje 10 % servisní příplatek, našli jsme dokonce příklad podmíněný minimálně £10 na osobu 😑), takže si aspoň v pekárně dáváme sladký bochánek.

Nakonec tedy večeříme mimo Chinatown v itsu, japonském řetězci restaurací. Dávám si Spicy Korean Chicken (pálivé korejské kuře). Kvůli koronaviru musí být servírováno v jednorázových obalech, tak aspoň, že nejsou plastové… 😌

Vracíme se domů a já se ještě na necelých 90 minut jedu projet… 😎

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *