Rubriky
Zahraniční akce

EF Londýn: 11. den

Začínám být alergický na čtvrtky – je to jediný den v týdnu, kdy tady (a i v prváku a druháku ve škole) mám vyčerpávajících osm vyučovacích hodin po 40 minutách, takže už nemám ani moc volný čas.

Dobré ráno. Prší. Dnešek byl doslova jedna katastrofa za druhou – ráno jsem o 20 minut zaspal a při snídani se mi dokonce povedlo rozlét misku s cereáliemi. Tak tak jsem na 9:30 stihl zapnout online výuku – ze začátku zábavné, ale stává se to stále nudnějším a nudnějším. Venku k dešti dokonce začalo foukat, tak zavírám okno.

Online výuka mi tedy končí ve 12:20. Venku neustále prší. Nedaří se mi najít odepínací nohavice a obě mikiny jsou už celkem špinavé, takže se do toho nečasu vydávám polehku. Ve škole poobědvám ne úplně chutné masové koule a celkem tvrdé těstoviny.

Po všech těchto problémech zjišťuji, že mám ještě domácí úkol. Sice jsem ho stihl dodělat, to už jsem ale do třídy, přičemž výuka začínala 14:00, přišel pozdě. I učitelka říkala, že je jakýsi divný den a že ač jsme sotva začali, je celkem unavená. K aspoň drobnému úsměvu nás všech dodala, že aspoň bude předstírat, že není, a usmála se… 😀

Po výuce (to jest v 16:50) vycházím do toho nečasu ven a třesu se zimou. Popoháním Jirku, ať jdeme co nejdříve do stanice. Cesta proběhla kupodivu bez problémů, už jen v dešti od stanice domů.

Po příchodu domů se bavíme o všem možném (po nějaké době přichází Kuba – blázen jít v takovém počasí pěšky 😅). Snad jediná opravdu pozitivní věc dne byla večeře – kluci udělali tyto skvělé burgery… 😎

Ve 22:00 jdu dolů, aby Georgiana případně neměla problémy a nepřinutila nás platit £200, jak má ze zkušenosti jiných ve zvyku. Chci se jít osprchovat a pro jistotu zase neteče teplá voda, tak se jdu osprchovat nahoru.

A k tomu všemu mi přes den párkrát tekla krev z nosu. Prostě čtvrtek… 🤦‍♂️😂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *