Rubriky
Zahraniční akce

EF Londýn: 14. den

Snídám cereálie s mlékem. Celé dopoledne jsme se jen balili a chystali na přesun k hostitelské rodině. Jen Kuba měl nějaké problémy, takže ještě (jednu noc) zůstane na rezidenci.

Obědváme v hospodě The Angel, dávám si lasaně a jablečný džus. Lasaně byly takové… neoriginální a celkem malé a nízké a poměr cena/výkon nic moc.

Po jídle se vracíme na rezidenci, já a Jirka si bereme kufry a autobusem 43 jedeme na London Bridge, odkud já na Croydon jedu rychlíkem jednu stanici a Jirka přestupuje na autobus 133 na Brixton.

Na stanici East Croydon přijíždím v 15:26. Na ubytování je to asi 10 minut chůze, ale vzhledem k tomu, že mám hodně zavazadel, čekám raději 10 minut na autobus 197, který mě doveze až k ulici, kde bydlím.

Bydlím u rodiny černochů – manželé a syn, přičemž dvě dcery už se odstěhovaly. Dům mají zvenku takový na první pohled nijaký, …

…ale vevnitř moc pěkně zařízený.

Jen můj pokojík je takový… moc červeno-růžový… 😕🤷‍♂️

Na večeři dostávám „tradiční anglické jídlo“, jak mi bylo řečeno – pečené kuře, těstoviny na ??? způsob, yorkshirský pudink a jednu celou bramboru (tu jsem nepochopil a moc mi tam nepasovala). Bylo to zajímavé a velice chutné… 😀

Chvíli po večeři jsem jel zpět do města, chvíli tam strávil v dopravě a jel domů, osprchovat se a šel spát.

Croydonská tramvaj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *