Rubriky
Zahraniční akce

EF Londýn: 4. den

Dnešek byl víceméně o ničem a zdlouhavý. Možná to bude vypadat, že píšu jen o jídle, ale opravdu byla nejedna chvíle, kdy mi kručelo v břiše.

V McDonald’s (už jsem si k tomuto stylu snídaně asi uchytil, nenapadá mě nic lepšího) jsem posnídal McMuffin s Fantou.

Dopoledne mám dvě dvouhodinovky online a odpoledne dvě dvouhodinovky všeobecné angličtiny (je to vyčerpávající, máme mezi dvouhodinovkami jen 10 minut přestávku – posledních 30-45 minut už spíše spím než bdím).

Vzhledem k tomu, že mám výuku ve škole až odpoledne a dopoledne jsem nikam nejel, dnes jsem jezdil jen busem, takže jsem za celý den dal jen £4.50. Kolem 12:30 jedeme do školy autobusem (Kuba jde pěšky) a na oběd si dávám burger se slaninou a sýrem a v přestávce mezi dvouhodinovkami tortilu se šunkou a sýrem.

Autobusem se vracíme domů (Kuba jde pěšky) a já dokončuji svou esej „Does a Good Film Need a Good Sountrack?“. Poté spolu se spolubydlímcím kluků Pavlem jdeme na večeři do mexické restaurace Chipotle na burrito.

Pěšky se vracíme zpátky a zastavujeme se v Mekáči na milkshake za £2.09 (měl jsem jahodový – radím vám dobře, nikdy si jahodový neberte).

Šel jsem s kluky na chvíli nahoru, pak jedu autobusem 43 na London Bridge a zpět (2 × cca 20 minut) a autobusem 214 na Moorfields Eye Hospital a zpět (2 × cca 5 minut) a po malém nákupu v obchůdku pod rezidencí se vracím nahoru.

Přichází až příliš přísná Georgiana Popa, která mě odtud vyhání, že se nesmím kvůli koronaviru vůbec pohybovat po stavení. Vůbec ji netrápí argument, že jsem s kluky prakticky neustále…

Dojdu nahoru, osprchuju se a v 0:57 (GMT 0) jdu konečně spát.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *