Rubriky
Zahraniční akce

EF Londýn: 3. den

Dnes mám pro změnu výuku dopoledne. Ta 50 % sleva platí po-st, takže jsem si říkal, že posnídám trochu vydatněji – dal jsem si v McDonald’s 2 × 3 palačinky se sirupem a limonádu Oasis k tomu (takový šíleně přeslazený britský Almdudler 😀).

Do výuky jsem pak přišel o asi 3 minuty později, protože jsem na stanici London Bridge ve spěchu nastoupil na špatnou stranu, takže jsem musel jet tři stanice místo jedné. Ne že by mi to vadilo, ale přišel jsem pozdě… 🤷‍♂️

Obědvám lasaně. Byly trochu samovolně se rozjíždějící, ale jinak v pohodě…

Po výuce nás Kuba překvapil, že si kurz zvýšil na intenzivní, takže už musel jet domů, aby to online stihl. My jsme se s Jirkou jeli podívat na Westfield Stratford. Zajímala mě ta architektura, protože se mi ten pražský strašně moc líbí. Bylo to moc pěkné, ale ten pražský je mi sympatičtější… 😊

Krásným novým vlakem TfL Rail se vracíme do Londýna na nádraží Liverpool Street, odkud se (po chvíli bloudění) vracíme domů.

Já jsem si poprvé trochu víc soukromě zajezdil po Londýně (našel jsem obchod se sendviči za £1 😍) a pak se vracím domů, odkud pak jdeme do věhlasné hospody The Angel. Opravdu jsme se dobře najedli (se slevou) – já měl s Kubíkem burger a Jirka měl nádherný Medium Rare steak.

Po cestě zpět domů jsme se zastavili na milkshake do McDonald’s. Doma jsem ještě chvíli nahoře s kluky a jdeme spát.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *