Rubriky
Zahraniční akce

Londýn: 3. den

Protože cestování v Británii vlakem ve špičce je extrémně drahé – v pondělí končí ranní špička až 9:30 – a protože jsme v neděli přijeli domů opravdu pozdě, rozhodli jsme se prospat špičku. Původně sice bylo v plánu jet i přesto někdy brzy ráno do Cambridge, ale to by ten den byl tak narvaný, že jsme od toho upustili.

Dnes je teda v plánu jet do Windsoru. Ten je ale opravdu kus světa vzdálený, a z toho důvodu a proto, že jsme čekali, než skončí špička, tam přijíždíme až 12:23.

Vstupenky máme na 13:00. Fronta na vstup byla šílená (dlouhá jako celá ulice), tak jsme se báli jak dlouho to bude trvat, ale v určitou chvíli to pustili, tak to šlo pak už rychle. Po krátké kontrole jsme byli vpuštěni dovnitř.

Všechno bylo nádherné, ale nikde vevnitř se bohužel nemohlo fotit a bylo tam opravdu hodně zaměstnanců, kteří to velmi důrazně kontrolovali. Jediné fotky, můžete můžu ukázat, jsou tudíž bohužel tyto:

St. George’s Chapel

Asi to není úplně zřejmé, ale bylo to velmi zajímavé a strávili jsme zde necelé tři hodiny. Ve formě velmi pozdního oběda (bylo asi 17:00 a měli jsme už obrovský hlad) následoval celkem dobrý burger z restaurace pod hradem. Bylo to ale z nabídky Gurmanské burgery, tak jsem od toho čekal trochu víc.

Opět následuje dlouhá jízda domů. V neúspěšném pokusu o koupení dárku paní domácí se nakonec protáhla na víc než tři hodiny, a do Whittlesfordu tak přijíždíme až 21:09.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *