Rubriky
Zahraniční akce

Mnichov+: 1. den

Ve třech jsme se už dva měsíce zpět domluvili, že si mezi 3. a 9. červencem zajedeme na týden o Mnichova. Koupili jsme velmi levné jízdenky dva měsíce předem jen za €21.90 za osobu, ale v průběhu nám zrušili jeden vlak a několikrát změnili jízdní řád, takže nakonec nám dovolili jet přes Vídeň.

Dle jízdního řádu to mělo být o celé dvě hodiny rychlejší než přes Prahu, kudy jsme měli jet předtím. Nicméně těsně před Norimberkem se dvakrát po sobě zastavil na koridoru provoz kvůli srážce vlaku s osobou, takže jsme měli tři hodiny zpoždění a nakonec tam bohužel měli jen něco málo přes hodinu, a tudíž jsme toho moc nestihli.

Následně jedeme ICE 300 km/h do Mnichova, což pro jednoho z kamarádů, který pochází z Vysočiny, což je železnicí zcela zanedbaný region, „adrenalinový zážitek“.

Do Mnichova přijíždíme v asi v 19:30 a check-in musíme udělat do 21:00, jenže kvůli zásahu policie byl vlak ukončen dřív a museli jsme jet plným autobusem. Nakonec nám na ubytku ale vyhověli a dali klíče do schránky. Dnešní den tak byl spíše adrenalin než pohodová jízda.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *